top of page

Aroma Touch - Massage


AromaTouch Techniek is een heerlijke zachte ontspannende massage. Je wordt ondergedompeld in de zalige geuren van acht zuivere doTERRA essentiële oliën. De aanraking is een vlindertouch, waardoor deze behandeling zeer aangenaam is voor het zenuwstelsel. Het zijn voornamelijk de oliën die het werk doen.

De AromaTouch behandeling vindt plaats op de rug, het hoofd en de voeten en geeft het volgende effect:

1. zorgt voor diepe ontspanning - stress vermindering

De meeste mensen ervaren tegenwoordig meer stress dan hun lichaam en geest aankan. Stress kan voor veel ongemak zorgen in het lichaam. Daarom focust Aromatouch als eerste op het verminderen van stress. Je lichaam ontspant en een ontspannen lichaam kan beter de aangebrachte essentiële oliën opnemen.

2. versterkt het immuunsysteem

Het immuunsysteem is een verdedigingsmechanisme met als doel indringers of veranderde eigen cellen te bestrijden. De tweede fase van de AromaTouch focust zich daar waar het nodig is je immuunsysteem een boost te geven. Hoe beter ons immuunsysteem, hoe beter ons lichaam in staat is zich te verdedigen.

3. vermindert ontstekingsreacties

In de derde face focust de AromaTouch op het terugdringen van pijn en ontstekingen. Dat pijn niet leuk is dat weten we allemaal, maar wist je dat aanhoudende ontstekingen vaak de oorzaak zijn van chronische aandoeningen? De twee oliën ondersteunen je lichaam in dit proces.

4. ondersteunt en brengt harmonie in het hele lichaam - Homeostase

Homeostase is een toestand waarbij alle functies in het lichaam in evenwicht zijn. Door deze drukke maatschappij ervaren we vaak een vlucht of vechtreactie. In deze toestaand zijn we in uiterste paraatheid en kunnen dan heel snel denken en reageren. Als we te lang in deze toestand blijven, zal dit vroeg of laat zijn tol eisen op ons lichaam. Daarom is het belangrijk om je lichaam in balans te brengen. De vierde en laatste fase helpt hierbij.

doTERRA’s essentiële oliën zijn CPTG® (Certified Pure Therapeutic Grade) gecertificeerd en daarom een natuurlijk alternatief om je gezondheid te ondersteunen, maar ook om preventief voor je gezondheid en welzijn te zorgen. Deze oliën zijn 100% puur (dus niet verdund), de grondstof wordt geoogst daar waar de plant van nature voorkomt en door de secure verwerking wordt de therapeutische waarde maximaal behouden.

De massage duurt ongeveer 50 minuten.

Massage in praktijk te Reet of aan huis (gratis verplaatsing in Kontich - Edegem) (andere locaties: 0,36 EURO/km)

Prijs: 40 €

bottom of page