top of page

 

 

Yoga Retreat Italië

 

22/05/2024 tem 29/05/2024

en

01/06/2024 tem 08/06/2024

 

 

Ga jij mee met GREAT voor een onvergetelijke Yoga Retreat naar het mooie Italië?

 

 

 

Leen & Wim (eigenaars van onze accommodatie) zullen ons met heel veel warmte ontvangen in hun “Casa delle Rondini”, gelegen op een prachtige locatie in de Marken.

 

 

Wat staat er op het programma?

•Dagelijks genieten van één of meerdere yogasessies (regelmatig yogasessies in de natuur). We wisselen op deze retreat af tussen yin en yang yoga (hatha-vinyasa), yogastretch, meditatie en ademhaling. De yoga wordt op een zachte manier gegeven en Iedereen is welkom, met of zonder ervaring.

•We proeven van de lekkere Italiaanse keuken (Wim zal met veel zorg het eten voor ons klaarmaken). Heb je bepaalde allergieën, intoleranties of andere voorkeuren (bv. Geen vlees of vis…), laat het ons dan zeker weten.

•Prachtige wandelingen (verschillende mogelijkheden naar afstand toe)

•2 à 3 extra activiteiten ( wat we precies gaan doen, blijft nog een verrassing, maar we zorgen ervoor dat iedereen kan deelnemen indien gewenst)

•Er is ook tijd en ruimte om gewoon te genieten van de rust, het zwembad, het prachtige zicht of gewoon op eigen houtje een uitstap te doen naar een dorpje/stadje in de buurt.

 

 

Wat is in de prijs inbegrepen?

•Alle yogasessies

•7 overnachtingen

•3 maaltijden per dag

•Drank (water, koffie, thee, …heel de dag te verkrijgen)

•2 restaurantbezoeken

•2 à 3 extra activiteiten

 

 

Wat is niet inbegrepen?

•Vluchten

•Eventueel huurauto

•Optioneel: Massage aan zeer voordelige prijs. Apart te boeken.

 

Prijs:

1195 EURO/ persoon op basis van tweepersoonskamer 

1345 EURO/persoon op basis van eenpersoonskamer (max 2 beschikbaar)

 

 

 

Bijkomende Info

 

 

Regio

In het midden van Italië, tussen de Apennijnen en de Adriatische Zee, ligt de regio Le Marche ('De Marken'). Een relatief weinig bezochte regio met prachtige stranden, hoge bergtoppen, ongerepte natuur, oude steden, natuurlijke ‘zwembaden’ en lieflijke dorpjes.

Volgens sommigen is Le Marche ‘het nieuwe Toscane’: minstens zo mooi, maar nog veel minder bezocht. In het westen van deze regio ligt de bergketen de Apennijnen. De Monte Vettore van 2476 meter hoog is het hoogste punt in de regio. In het oosten grenst de regio aan de Adriatische Zee. De kustlijn van Le Marche is ongeveer 170 kilometer lang en heeft meerdere fraaie zand- en kiezelstranden.

Tussen de Apennijnen en de zee in ligt een mooi, groen heuvellandschap vol wijn- en olijfgaarden.

De regio is ook rijk aan talloze culturele schatten. Met duizenden kerken, meer dan 1000 geregistreerde monumenten, 106 kastelen, 15 forten en 71 historische theaters heeft Le Marche zelfs de hoogste dichtheid aan musea en kunstverzamelingen van Italië.

 

 

Accommodatie

Via onderstaande link, krijg je meer info over de kamers en het huis

https://www.ourplace.be/kamers/

https://www.ourplace.be/casa/

De woning bestaat uit een oud en een nieuw gedeelte. De oude woning bevat o.m. alle slaapkamers maar tevens een bureau, een zitruimte, keuken, verschillende badkamers en toiletten. Er zijn 5 slaapkamers, maar de zitruimte kan makkelijk als 6de slaapkamer gebruikt worden door van de ligzetel een dubbel bed te maken. Daar in het nieuwe buitenhuis ook een zithoek is, wordt de zitkamer van het oude huis nog zelden gebruikt als zithoek.

Het nieuwe gedeelte, het buitenhuis, bevat een badkamer en toilet en een moderne inloopdouche, een berging en een grote leefruimte met keuken, aparte eettafel en zithoek.

De kamers zijn voorzien voor 2 personen. Schrijf je je alleen in, dan koppelen we je aan iemand leuk om de kamer mee te delen. Wil je toch graag een kamer alleen, laat het me dan even weten.

Er zijn 3 badkamers en 4 toiletten die gemeenschappelijk zijn.

 

 

Inschrijven:

Inschrijven kan door een mail te sturen naar great.yoga.aroma@gmail.com

De plaatsen zijn beperkt (max 8 personen), dus wil je zeker zijn van je plaats, laat me dan zo snel mogelijk iets weten. De volgorde wordt bepaald op basis van het binnenkomen van de mail.

Bij bevestiging vraag ik je om een voorschot van 300 EURO te betalen.

In het geval van lockdown of andere onvoorziene omstandigheden, wordt de retreat uitgesteld naar een latere datum, met kans op mee verschuiven of annuleren met volledige terugbetaling.

Annuleer je zelf om een bepaalde reden, dan is er enkel terugbetaling mogelijk indien je plaats verder wordt verkocht.

De reis gaat door vanaf 6 deelnemers.

 

Ik kijk er alvast heel erg naar uit!

 

bottom of page